Contact

Contact

Kom tot rust met een wellness massage

Tegenwoordig leven we in een wereld vol haast en stress en dat komt helaas veel tot uitdrukking in een burned-out, stijfheid in nek, rugpijn en andere spierklachten. Met een wellness massage in Beerse krijgt u een goede balans in het lichaam, verminderen spanningen en verdwijnen klachten.

Positief

Massage kan lichaam en geest stimuleren en tot rust brengen. De huid, de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel worden gestimuleerd. Dat geeft de bloedcirculatie een oppepper, bevordert de celvernieuwing en zorgt ervoor dat afvalstoffen verwijderd worden.

Of u nu komt voor uw ontspanning, om nieuwe energie op te doen of om pijnlijke spieren te verlichten: bij ons krijgt u telkens een professionele massage met aandacht voor u als persoon.

Contact

Elke eerste behandeling wordt voorafgegaan met een kort intake gesprek. Hierin worden klachten en uw wensen en verwachtingen besproken. Zo zorgen we ervoor dat u een behandeling krijgt die geheel op u is afgestemd. Maak spoedig uw afspraak en kom mentaal en fysisch helemaal tot rust.

Schoonheidsinstituut La Peau
Contacteer ons!
03 500 08 69