Contact

Contact

Pedicure in Beerse? Schoonheidsinstituut La Peau

Uw voeten krijgen iedere dag heel wat te verduren. U mag dus geen loopje nemen met een grondige en zorgvuldige verzorging van uw tweetal daar beneden. Met schoonheidsinstituut La Peau krijgt u een kwalitatieve pedicure in Beerse letterlijk voor uw voeten geschoven.

Eelt, eksterogen, kalknagels,… Iedereen op deze aardbol krijgt er mee af te rekenen in zijn leven. Niet leuk, maar zeker ook geen onoverkomelijke kwaal. Mits de nodige aandacht en verzorging voelen uw voetjes weer babyzacht aan.

Behandelingen

  • Knippen nagels
  • Verwijderen eelt/eksterogen
  • Behandelen voetschimmels
  • Affrezen schimmel- en kalknagels

Striplac

Bij ons kan u uiteraard uw nagels een nieuw kleurtje laten geven. Daarbij maken we gebruik van striplac, een revolutionair en uniek product. Deze nagellak geeft een garantie van tien dagen zonder beschadiging. Het is simpel uit te harden onder een LED-lamp en nog simpeler te verwijderen door het gewoon los te trekken.

Contact

Voor elk van deze behandelingen maken we gebruik van gerenommeerde kwaliteitsproducten die goed zijn voor uw huid en nagels.Heeft u ook zin om uw voeten eens goed onder handen te laten nemen? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Schoonheidsinstituut La Peau
Contacteer ons!
03 500 08 69